Mobil badstue

Mobil badstue

Publisert av Ida Fjeld Gertsch den 01.06.23.

Den mobile badstuen er på plass og første badstuedag for Blylaget Vel sine medlemmer er lørdag 3. juni. Onsdagene og lørdagene i juni, juli og august er reservert for våre medlemmer.

Badstuen bookes for 2 timer om gangen og det koster 200 kr per booking (ikke per person). Summen vippses til nr. #733288. Den som booker er ansvarlig for bruken og må selv være tilstede. Ta gjerne med deg gjester. Det er plass til ca. 4 personer om gangen.

Det er opprettet en egen privat facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/1600933777081933 for de som ønsker å bruke badstuen. Her finner man linken til bookingsiden vår og koden til nøkkelboksen. Man kan også avtale med andre og sende inn spørsmål og innspill.

Regulære medlemmer som har betalt kontingenten for 2023 kan bli med i facebookgruppa. Betalt kontingent gjelder for hele husstanden. Vi har ikke oversikt over alle husstandsmedlemmene slik at dere må ta kontakt med meg dersom forespørselen ikke blir besvart innen 1 dag.

Ikke betalt før utgangen av mai? Ikke noe problem, send en mail (ida.gertsch@gmail.com) med vedlagt betalingsbekreftelse, så får du tilgang til facebookgruppa.

Du har ikke facebook? Ta kontakt på mail, så får du tilsendt informasjonen du trenger for å kunne booke og bruke badstuen.

Blylaget Vel ønsker alle en riktig fin og varm sommer